Kredittkort student – en søknad skader ikke om man er student

  Viser kun utvalgte aktører på markedet. KOMMERSIELT INNHOLD
1 Lån op til 100.000 hos Ikano Visa

Ikano Visa

Långiver

1 – 100.000 kr.
Lånebeløpet
19,72 %
ÅOP
18 år
Min. Alder

(annonselenke)

Låneeksempel: Ved et lån på 40.000 kr. over 5 år. Den månedlige ydelse er baseret på debitorrenten 16,90%. Debitorrente fra 16,90% til 26,08%. ÅOP fra 21,10% til 30,95%.
Samlede kreditomkostninger fra 22.621 til 33.655 kr. Samlede tilbagebetaling fra 62.621 til 73.655 kr. Løbetid 1-6,6 år. Maksimal ÅOP 46,36%

Kredittkort student

Er man student i Norge i dag, har man som regel helt sikkert et studielån. Lånet betales ut i rater som skal dekke en rekke behov. Det er snakk om fagbøker, innmeldinger, hybelleie, mat, arrangementer, busskort og ikke minst masse øl. Selv om man bor på noen få kvadrat og spiser kun nudler fra Mr. Lee, så hender det mang en gang at budsjettet ikke strekker til.

Her skal vi ikke pøse ut med forslag om hva studenter kan gjøre, men av og til kan faktisk et kredittkort hjelpe. Kredittkort som er forbeholdt studenter fins faktisk i dag. Billige festivalbilletter, rimelig hamburger og ikke minst gode rabatter på ferier og temareiser man kan delta på når eksamen er ferdigskrevet og alt er klart for noen måneder uten tanke på Calculus, LEAN-strategier eller Pavlov`s hunder.

Når alt er betalt er det ikke sikkert det er noe igjen til fest og moro, rett og slett ganske trist å gå inn i ferien på den måten. Men med et kredittkort for student har tilbyderne sørget for at rabatter og tilbud passer utmerket til studenter. Ikke bare i sommerferien, men også i høst, vinter –og påskeferien.

Med mer kontroll over reisekostnadene, blir det også enklere å forutse hva man vil trenge til lommepenger og ikke minst til faste utgifter når man kommer tilbake fra ferien. Beregne ferieutgiftene ut fra kredittkortets størrelse, men sørg alltid å ha en liten buffer som står igjen. Kredittkort student har også reiseforsikring, slik at du er forsikret under oppholdet. Det er tross alt en del ting som kan skje, alt fra at man mister bagasjen til at man skader seg.

Kredittkort student

Studenter med profesjonsstudier

En student som har kommet langt i studiet, vil som regel ha mulighet til å jobbe deler av studietiden. På den måten blir man mer vant til jobbsituasjonen, og man får variert mer mellom de to områdene. Praksisperioden gjør at studentene kommer inn i arbeidsmiljøet på en helt unik måte.

Men studenter som har kommet langt, har også flere muligheter og forpliktelser. Kanskje må man representere utdanningsinstitusjonen eller man får mulighet til å være med på den andre siden av planeten. Unike sjanser man sjelden får tilbake. Ta sjansene med kredittkort tilpasset studenter.

Et kredittkort for student kan gjøre reisebudsjett mer oversiktlig og det vil bli enklere å planlegge turene. Et hotell vil alltid finnes tilgjengelig om man bestiller i god tid, noe som også gir deg lavere priser. Kredittkort har lang rentefrihet og betalingsutsettelse, selv om det beste er å betale tilbake før rentedagen er. Kreditten på kortet kan brukes om igjen på andre utflukter og steder å oppleve.

Det er som regel når man sitter langt ned i en tykk lærebok, at man skjønner det. Det kan handle om alt fra tverrfaglig samarbeide innenfor kommunesektoren, trippelintegralet mellom 0 og sinus, eller lover om planlegging og byggesaksbehandling kapittel 7 for Regional planstrategi.

Du får ikke tankene bort fra den annonsen du så dagen før. Alt annet som handler om A på eksamen har forsvunnet. Du bare må ha denne ferien. Palmesus og late sandstrender uten plagsomme skrikerunger eller masete foreldre. Bare helt for deg selv. Kredittkort for studenter opptil 100.000 kroner i buffer en fullt mulig. Har man gått så langt som å nå profesjonsstudiet, vil man garantert også ha mulighet til å snike seg bort noen uker ekstra, der man står midt mellom studentlivet og karrieren innenfor forskning på etter eller annet obskurt tema.

Studenter har behov for kreditt

Det er ikke slik at studenter er en egen rase, men faktisk så er de litt mer uvanlige enn oss andre. De samles i store grupper eller lurer seg rundt i korridorer i et enormt bygg kalt universitet, eller de kommer ikke ut fra hybelen før klokken 16, og drar rett på studentbaren for å være sosiale.

Studentlivet er helt herlig for de fleste, der de får prøve seg på det å være selvstendige individer med alle muligheter foran seg. Av og til er det alle mulighetene som kan sette en stopper for moroa, men også det som definerer om man klarer å ta de rette valgene. Mange sliter med dette, mens andre kommer gjennom studenttilværelsen med gode minner.

Derfor skal man også passe på å få et kredittkort med gode betingelser. Vi regner med at du oppfyller vilkårene som kreves, slik som alder, inntekt og statsborgerskap. Betingelsene er egentlig ikke så viktige dersom man passer på å ha en sunn økonomi. Det får man ved å betale alle sine fordringer, spesielt kredittkortet. Det kan fort bli dyrt dersom man velger å la være å betale. Sørg heller for å ha en god dialog med kreditoren, slik at alt løser seg på en god måte.

Med kredittkortet kan du bestille de klærne du ønsker på nett, eller oppgradere til en ny bærbar maskin. Det kan hende du bruker mye elektronisk utstyr i studiet, og det vil du få god studentpris på. Men med kredittkortet vil du få enda bedre betingelser. Det være seg høyere avslag, tilbakebetaling, rentefritak og enda lenger utsettelse.

Velg et av våre kredittkort på denne nettsiden. Du vil garantert bli fornøyd.