Visa-kort – helt til enklere og raskere betaling

Få et Visa-kort når du trenger å reise.
Med Visa-kort gjør det lettere å betale for ferien,
både i butikker og supermarkeder , og også for å skaffe penger

Lånudbyder Låneloft Rente
yA Bank Kredittkort

yA Bank Kredittkort

0 – 100000 22.90 yA Bank Kredittkort
Aros Kredittkort

Aros Kredittkort

0 – 100000 20.55 Aros Kredittkort

yA Bank Kredittkort

0 – 100000
22.90
laan-url

Aros Kredittkort

0 – 100000
20.55
laan-url

Har du reiser mye, og du kan bruke et reservekredittkort, så vi anbefaler deg å få et Visa-kort. Det er enkelt og smart, spesielt når du reiser utenlands, kan du bruke den i de fleste steder. Dette inkluderer butikker, supermarked og selvfølgelig kan du også ta ut kontanter hvis du står foran en utenlandsk minibank. Er du interessert i et kredittkort eller debetkort, så bare skriv det inn søknaden din, så tar vi det i vår kreditt før vi gir deg svaret på søknaden din.

En Visa-kort er en av de mest brukte kredittkort i verden, og derfor er det så mange som får det som betaling. Har du ikke et kredittkort som du kan bruke i utlandet, så dette er en gylden mulighet, og det er billig å ha og bruke. Det koster ikke mye i avgifter, og du kan alltid blokkere den hvis den blir mistet eller stjålet. Det er en svært sikker metode for betaling, og du vil også være i stand til å bruke den til å kjøpe varer på nettet i de fleste nettbutikker i verden.

Vil du ha en Visa-kort, så kan du fylle ut elektronisk søknadsskjema på vår hjemmeside, det tar bare noen få minutter. Sørg for at alle feltene er fylt opp, så det er ingen feil eller mangler når vi mottar søknaden. Når du er sikker på at alt er i orden, og klikk deretter sende, og da vil vi behandle søknaden din svært raskt. Vi gir deg vanligvis svarer samme dag som du er ute etter, og hvis du er godkjent, har du din nye Visa-kort i løpet av få dager. Det er enkelt, raskt og billig, og vi ser frem til å være din nye bank. Klikk og send din søknad nå.