Visa kredittkort søknad er raskt – vær sikker på budsjettet

Søk et Visa kredittkort hos disse tilbyderne, deres Visa kredittkort kan gi deg en trygg buffer i hverdagen

  Viser kun utvalgte aktører på markedet. KOMMERSIELT INNHOLD
1 Lån op til 100.000 hos Ikano Visa

Ikano Visa

Långiver

1 – 100.000 kr.
Lånebeløpet
19,72 %
ÅOP
18 år
Min. Alder

(annonselenke)

Låneeksempel: Ved et lån på 40.000 kr. over 5 år. Den månedlige ydelse er baseret på debitorrenten 16,90%. Debitorrente fra 16,90% til 26,08%. ÅOP fra 21,10% til 30,95%.
Samlede kreditomkostninger fra 22.621 til 33.655 kr. Samlede tilbagebetaling fra 62.621 til 73.655 kr. Løbetid 1-6,6 år. Maksimal ÅOP 46,36%
2 Lån op til 100.000 hos Santander Manchester United Visa Kredittkort

Santander Manchester United Visa Kredittkort

Långiver

1 – 100.000 kr.
Lånebeløpet
24.6%
ÅOP
18 år
Min. Alder

(annonselenke)

Låneeksempel: Ved et lån på 40.000 kr. over 5 år. Den månedlige ydelse er baseret på debitorrenten 16,90%. Debitorrente fra 16,90% til 26,08%. ÅOP fra 21,10% til 30,95%.
Samlede kreditomkostninger fra 22.621 til 33.655 kr. Samlede tilbagebetaling fra 62.621 til 73.655 kr. Løbetid 1-6,6 år. Maksimal ÅOP 46,36%

Visa kredittkort

Før var det slik at vanlige debetkort var Visa kort, mens kredittkort var Mastercard. Slik er det ikke lenger, og man finner nesten flere Visa kredittkort enn Mastercard den dag i dag. Det er ikke sikkert du bryr deg om at kortet er Visa eller Mastercard, for stort sett er det de samme betingelsene på dem begge. Noen er mest fortrolig med Mastercard, mens andre bare kan bruke Visa. Ulikhetene er små, men betydelige nok til at noen sverger til det ene, mens andre bare må ha alternativet.

I denne artikkelen skal vi se på hvorfor Visa kredittkort er så bra, og hvordan du kan få mest ut av kredittkort fra Visa.

Det første man må merke seg er at på Visa-kortet er det 16 siffer på framsiden, og disse kan man bruke når man skal bestille varer på nett. Utfyllelsen er unik, men sikres med en tresifret kode som man finner på baksiden av kortet. Dessuten må kortet passe sammen med en rekke andre faktorer som gjør kortet helt unikt, selv om det skulle være kortkombinasjoner som er svært like.

Visa er et eget kortselskap, som ikke selv formidler og innvilger kreditt, men som kun leverer systemet og organiserer transaksjonene. Det er derfor en glede når kredittkortet er varmt og klart for enda flere transaksjoner for dine favoritt-varer og nettkjøp.

Visa kredittkort

Forskjellen på Visa og Mastercard

De mest vanlige kredittkortene for norske forbrukere er Visa og Mastercard. Kort som dette er de vi bruker når vi skal handle i butikken, fylle bensin og bestille varer på nett. De fleste nettsider aksepterer innskudd med Visa, enten man skal kjøpe varer fra norske eller utenlandske nettbutikker.

I realiteten er det ikke mye forskjell på de to kortene og faktisk finnes det flere alternativer for dem som vil ha et annet system. Både Diners (fases ut 2019) og American Express er også kredittkort som finnes. Men man må ikke tro at det er Visa selv som gir deg kreditt, det er det bankene og kortselskapene som gjør.

Den store forskjellen, selv om den ikke er enorm, er omfanget. Det er litt flere butikker og nettsteder som aksepterer Visa enn Mastercard. Mange valgte Mastercard før i tiden da de kunne handle på kreditt når netter var nede, slik at man bare trengte å signere på en kvittering. I disse dager fungerer ikke systemet akkurat slik. Med vanlig firesifret kode eller autentisering og passord-krav på nett fungerer begge kort enkelt og veldig greit. Det er ikke forskjellen på disse kortene du bør ha fokus på.

Vi anbefaler sjelden unge mennesker å ta opp kredittkort, heller tvert i mot. Noe av det viktigste vi kan fortelle de unge er å ikke ta opp lån og kredittkort. Kredittkort vil kun gi noen andre en del av deg. Sørg for aldri å ta opp kredittkort, for de vil gi deg frihet. Frihet til å studere folk som går forbi på gaten, frihet til å sove lenge om morgenen og se på TV hele dagen. Frihet til å haike rundt i Europa om noen vil ta deg med.

Visa eller ei, valget er kanskje ikke kreditt

Vel, alt dette krever tross alt at man har penger. De bør du samle opp på en konto gjennom et arbeid. Arbeidet tar litt av hverdagen din, kanskje 7 timer hver dag. Hver helg kan du slappe av og bruke penger. Eller du kan spare dem. Legge en reiseplan. Dit du vil reise om fem år. Svaret er nemlig å spare penger.

Kan du klare å la være å dusje 30 minutter etter jobb eller ikke kjøpe den kaffen midt på dagen? Drikk mindre brus og kjøp billigvarer. Slå av varme og strøm på rom du ikke oppholder deg i. Reduser matbudsjettet og øk inntektene. Da slipper du å ha en buffer du kaller et kredittkort. Dessuten slipper du å skylde noen andre noe. Dette er svært vanskelig når man er ung og ”dum”.

Så velg livet og friheten, men husk at du er en del av samfunnet, av mengden, et sammensurium av kompromisser og forpliktelser. I samfunnet skal man følge noen regler, som kalles skole, utdanning, jobb, skatt, helsevesen også videre. For at alt skal gå rundt, er vi alle nødt til å bidra til at det store hjulet går rundt.

Når alt likevel er på stell, er kredittkort fra Visa en god ting å ha på reise. Du får et ekstra kort med kreditt på, du slipper å bruke egne penger du har spart opp og du får ganske sikkert med fordeler som reiseforsikring, rentefritak og gebyrfrie uttak.

Visa kredittkort av alle slag

Kredittkort av alle slag fra Visa. Du kan velge blant hundrevis av kort bare i Norge, men også tusenvis av andre. Det beste er likevel å ha en kreditt fra en norsk bank. For eksempel Bank Norwegian Visa kredittkort. Det er et kredittkort med beløpsgrense opp til 100.000 kroner og en effektiv rente på maksimalt 33,4%. Dette er ganske mye i prosent, men man slipper å betale mer enn 5% av den summen man har lånt. Er det 10.000 kroner av kreditten som er brukt, blir månedsbeløpet 500 kroner å betale.

Husk at denne summen inneholder renter og avdrag, slik at gjelden ikke vil reduseres med samme beløp. Dette er grunnen til at kredittkort er lukrativt for dem som låner ut, og som tar tid å betale ned dersom man bare betaler minste sum. Men velger man en kreditt som passer til inntekten, er det sjelden vanskelig å betale inn større beløp, slik at man hele tiden slipper unna med den laveste renten som man kan oppnå, rundt 7,99%.

Men også andre kredittkort er klare for dem som vil ha en ekstra balanse til ting som oppussing, flyreiser, investeringer og andre eventyr. Vi kjenner tilbydere som:

Du kan få kredittkort som mange elsker å kalle gullkort. Det gir deg en bedre oversikt når du har god økonomi. Du kan bestille reiser i lang tid i forveien for å få bedre tilbud og dermed få med deg viktige møter. Du kan bestille det nye kjøkkenet kona ønsker seg akkurat når prisene settes ned uten å måtte benytte deg av penger du har tjent. Du kan gjøre innskuddet som kreves for den nye bilmodellen som ikke kommer før neste år. Du blir en av de første som ruller med den unike bilen på norske veier.

Velg Visa kredittkort når du er sikker

Du bør ikke søke på en av våre kredittkort nå dersom du ikke er sikker. Du må være sikker på at du kan betale avdragene hver måned, du må være sikker på hva du trenger pengene til, du må være sikker på at du vil spare, du må være sikker på at du skal stå på.

Noe annet er det ikke å si om den saken. Visa kredittkort er det mest utbredte av alle betalingskort, men du kan også bruke andre typer kredittkort. Det er egentlig ikke det det kommer an på. Det er kredittgrensen, vilkårene og betingelsene du kan ta en kikk på.